юни 9, 2018

За нас

 

Детска градина

Частна детска градина АРЛЕКИНО е създадена с много любов в началото на 2005 г. Ние изградихме спокойна и комфортна двуезична среда за децата, осигуряваща развитие на интелектуалните и физическите им способности още в ранна възраст. При нас малчуганите прекарават щастливо деня си, обградени с грижи и внимание към тяхното здраве и обучение. Веселите игри и заниманията по програми одобрени от МОН, приучават децата на самостоятелност, мислене, правилно отношение към света и дават началото на добри човешки взаимоотношения.

Детска ясла

Яслените групи се помещават в сградата на Частна детска градина „Арлекино”. Дневният режим на малчуганите е съобразен с техните индивидуални потребности за здравословно развитие. Броят на децата в яслените групи не надхвърля 12 деца.

За тях се грижат квалифицирани педагози, медицински сестри и детегледачки. Педагогическите ситуации са съобразени с необходимостта и желанието на детето да опознава заобикалящия го свят. Яслата разполага с голям набор от играчки за децата, както и опознавателни кътове.

Знаем всяка “малка” и “голяма” стъпка на Вашия малчуган, откриващ природата, знанието, спорта и ежедневно информираме и консултираме родителите. В края на седмицата родителите знаят какъв е бил предаденият през седмицата учебен материал. Детска градина Арлекино се намира в самостоятелна сграда на три етажа. Разполага с голям двор за игра - оборудван с любими и безопасни за децата съоръжения и играчки.

Лиценз РД 1485-7.06.06

През 2010 г. Частна детска градина Арлекино стана асоцииран член на Cambridge University